www strani > html stran 0

Občutite najlepši in najboljši dopust v življenju, občutite avanturo, klic narave, občutite zadnji kotiček nedotaknjene narave v Evropi.

New Image-19Vabimo vas, da se nam pridružite k naslednjim večdnevnim programom:
1. Počitek in kampiranje na Boračkem jezeru, biseru in gorskim očesom planine Prenj
2. Obhod olimpijskih planin med Sarajevom in Konjicem (območja Igman in Bjelašnica)
2. Rafting po kanjonu NERETVE
4. Tečaji potapljanja s sodelovanjem z potapljaškim klubom SCUBA-Sarajevo na Jablaničkem jezeru, Neretvi in Jadranskim morjem (polotok Pelješac). Po tečaju pridobite mednarodno diplomo z možnostjo kasnejšega samostojnega potapljanja v bilokaterem delu sveta.

Za vse omenjene programe so organizirani prevozi, polpenzioni in celovečerna druženja.

Za vse, ki želijo uživati v naravi bi vam kot posebnost ponudili rafting kanjonom reke Neretve. Rafting po Neretvi je edinstven način ogleda prelepe narave.

DSC01540DSC03178DSC02495

Obilno razkošje flore in favne, peneči slapovi in hitre vode, prelepe pečine, ki dajo občutek mira in tihožitja narave ter vrhunskega zadovoljstva.

DSC03243PROGRAM:
Enodnevno spuščanje kanjonom reke Neretve z možnostjo prenočišča v penzionu Župski biser , Pansion Ada ali Boračkem jezeru.
Odhodo mesto je oddaljeno od Konjica 35 km. Če se boste odločili za rafting pri nas boste imeli urejen prevoz.

Koga zanima si lahko ogleda kratek film brzice, ki ga najdete tukaj.

OPOMBA:
Za sve omenjene programe imamo kompletno rafting in kamp opremo. Med programom pa pripravljamo bosanske specialitete z "roštilja". Pot nas pelje skozi kraje, kjer sploh ni prisotne civilizacije in je narava neoskrunjena.
Ekološki načini dela in življanja z Badžo-raft agencijo so prioriteta, tako da se ta aranžma lahko razume kot svojevrsno ekološko učenje ohranitve in negovanja narave.

HPIM0914Badžo-raft agencija je posebna priložnost za ekološka združenja vsmislu praktičnga učenja mladih ekologov, ker mamo možnost angažiranja vrhunskih strokovnjakov iz tega področja za teoretično in praktično predavanje o Ekologiji nasplošno.
Najboljši i najiskusnejši skiperji z večletnimi izkušnjami v raftingu bodo poskrbeli za vašo sigurnost in da vam lep spomin na rafting ostane v trajnem spominu.

Pridružite se Badžo-raft agenciji skozi globoke kanjone NERETVE in z najboljšim i najiskusnejšimi skiperji na NERETVI sigurno in brez strahu preplovite to čudovito reko.

Vožnja z čolnm traja oko 6 ur od izhodne lokacije Glavatičevo do končne lokacije Džajiči.


DSC02717New Image-19New Image-20

New Image-67Kratko o raftingu:
Po prihodu v Džajiče, kje pustite svoja vozila (avtobus) in ostale osebne stvari, se vkrcate v naše vozilo, mi vas pripeljemo do Glavatičeva, od koder se po krajšem počitku v restavraciji Župski biser in toplega napitka avantura začne.

DSC00286Po koncu prve etape raftinga po izhodu iz Malega kanjona sledi krajši premor in kosilo s "roštiljskim " specijalitetami na prelijepih plažah, do katerih je moguče priti samo z gumjatim čolnom. Po kosilu,
počitku in kopanju sledi rafting skrozi Veliki kanjon i n nepozabne brzice in slapove zelene lepotice NERETVE . Pot se konča prihodom v Džajiče na mest, kjer ste parkirali vaša vozila. Čas preživet om doživet z Badžo-raftom je okoli 6 ur, dolžina preplavane poti je okoli 25 km.

VAŠE JE SAMO DA PRIDETE, VSE OSTALO PREPUSTITE NAM!

CENA RAFTINGA (PO OSEBI) ZNAŠA 35EUR oz. 70KM.

Na tisoče dosedanjih zadovoljnih in srečnih strank Badžo-rafta so najboljša reklama in dokaz uspešnosti dela naše agencije.

Statistika
Obiskovalec ąt.: 1582636
Vaą IP: 3.236.8.46
Danes smo: 12.7.2020
Zanimivo:
izdelava spletnih strani in spletno gostovanje

©2006 www.badzoraft.com
 
 
Del galerije
Rafting po reki Neretvi DSC03086
Rafting Rafting Neretva DSC05494
rafting-neretva-P1010051