www strani > html stran 0

Ob─Źutite najlep┼íi in najbolj┼íi dopust v ┼żivljenju, ob─Źutite avanturo, klic narave, ob─Źutite zadnji koti─Źek nedotaknjene narave v Evropi.

New Image-19Vabimo vas, da se nam pridru┼żite k naslednjim ve─Źdnevnim programom:
1. Po─Źitek in kampiranje na Bora─Źkem jezeru, biseru in gorskim o─Źesom planine Prenj
2. Obhod olimpijskih planin med Sarajevom in Konjicem (obmo─Źja Igman in Bjela┼ínica)
2. Rafting po kanjonu NERETVE
4. Te─Źaji potapljanja s sodelovanjem z potaplja┼íkim klubom SCUBA-Sarajevo na Jablani─Źkem jezeru, Neretvi in Jadranskim morjem (polotok Pelje┼íac). Po te─Źaju pridobite mednarodno diplomo z mo┼żnostjo kasnej┼íega samostojnega potapljanja v bilokaterem delu sveta.

Za vse omenjene programe so organizirani prevozi, polpenzioni in celove─Źerna dru┼żenja.

Za vse, ki ┼żelijo u┼żivati v naravi bi vam kot posebnost ponudili rafting kanjonom reke Neretve. Rafting po Neretvi je edinstven na─Źin ogleda prelepe narave.

DSC01540DSC03178DSC02495

Obilno razko┼íje flore in favne, pene─Źi slapovi in hitre vode, prelepe pe─Źine, ki dajo ob─Źutek mira in tiho┼żitja narave ter vrhunskega zadovoljstva.

DSC03243PROGRAM:
Enodnevno spu┼í─Źanje kanjonom reke Neretve z mo┼żnostjo preno─Źi┼í─Źa v penzionu ┼Żupski biser , Pansion Ada ali Bora─Źkem jezeru.
Odhodo mesto je oddaljeno od Konjica 35 km. ─îe se boste odlo─Źili za rafting pri nas boste imeli urejen prevoz.

Koga zanima si lahko ogleda kratek film brzice, ki ga najdete tukaj.

OPOMBA:
Za sve omenjene programe imamo kompletno rafting in kamp opremo. Med programom pa pripravljamo bosanske specialitete z "roštilja". Pot nas pelje skozi kraje, kjer sploh ni prisotne civilizacije in je narava neoskrunjena.
Ekolo┼íki na─Źini dela in ┼żivljanja z Bad┼żo-raft agencijo so prioriteta, tako da se ta aran┼żma lahko razume kot svojevrsno ekolo┼íko u─Źenje ohranitve in negovanja narave.

HPIM0914Bad┼żo-raft agencija je posebna prilo┼żnost za ekolo┼íka zdru┼żenja vsmislu prakti─Źnga u─Źenja mladih ekologov, ker mamo mo┼żnost anga┼żiranja vrhunskih strokovnjakov iz tega podro─Źja za teoreti─Źno in prakti─Źno predavanje o Ekologiji nasplo┼íno.
Najbolj┼íi i najiskusnej┼íi skiperji z ve─Źletnimi izku┼ínjami v raftingu bodo poskrbeli za va┼ío sigurnost in da vam lep spomin na rafting ostane v trajnem spominu.

Pridru┼żite se Bad┼żo-raft agenciji skozi globoke kanjone NERETVE in z najbolj┼íim i najiskusnej┼íimi skiperji na NERETVI sigurno in brez strahu preplovite to ─Źudovito reko.

Vo┼żnja z ─Źolnm traja oko 6 ur od izhodne lokacije Glavati─Źevo do kon─Źne lokacije D┼żaji─Źi.


DSC02717New Image-19New Image-20

New Image-67Kratko o raftingu:
Po prihodu v D┼żaji─Źe, kje pustite svoja vozila (avtobus) in ostale osebne stvari, se vkrcate v na┼íe vozilo, mi vas pripeljemo do Glavati─Źeva, od koder se po kraj┼íem po─Źitku v restavraciji ┼Żupski biser in toplega napitka avantura za─Źne.

DSC00286Po koncu prve etape raftinga po izhodu iz Malega kanjona sledi kraj┼íi premor in kosilo s "ro┼ítiljskim " specijalitetami na prelijepih pla┼żah, do katerih je mogu─Źe priti samo z gumjatim ─Źolnom. Po kosilu,
po─Źitku in kopanju sledi rafting skrozi Veliki kanjon i n nepozabne brzice in slapove zelene lepotice NERETVE . Pot se kon─Źa prihodom v D┼żaji─Źe na mest, kjer ste parkirali va┼ía vozila. ─îas pre┼żivet om do┼żivet z Bad┼żo-raftom je okoli 6 ur, dol┼żina preplavane poti je okoli 25 km.

VAŠE JE SAMO DA PRIDETE, VSE OSTALO PREPUSTITE NAM!

CENA RAFTINGA (PO OSEBI) ZNAŠA 50EUR oz. 100KM.

Na tiso─Źe dosedanjih zadovoljnih in sre─Źnih strank Bad┼żo-rafta so najbolj┼ía reklama in dokaz uspe┼ínosti dela na┼íe agencije.

Statistika
Obiskovalec ╣t.: 2568626
Va╣ IP: 3.92.91.54
Danes smo: 20.7.2024
Zanimivo:
izdelava spletnih strani in spletno gostovanje

©2006 www.badzoraft.com
 
 
Del galerije
Rafting po reki Neretvi DSC02503
Rafting Neretva rafting neretva badzoraft 041
rafting-neretva-P1010059